Clear
 

EMS Nederland

Hobone

Mulder Liftservice

Nedeximpo

ThyssenKrupp Stainless Benelux

ThyssenKrupp Accessibility

ThyssenKrupp Liften

ThyssenKrupp Materials

ThyssenKrupp Monoliften

ThyssenKrupp Nederland

ThyssenKrupp VDM

ThyssenKrupp Xervon

Uhde Fertilizer Technology

 

Hobone BV

Algemeen

Hobone is de officiŽle importeur van ThyssenkKrupp HoeschBausysteme. Wij bieden op het gebied van de moderne industriŽle- en utiliteitsbouw een breed scala aan producten en diensten voor metalen daken, vloeren en gevels.

Dankzij de jarenlange ervaring en de speciale oriŽntatie op de Nederlandse markt biedt Hobone producten en diensten aan die in architectonisch, ecologisch en economisch opzicht steeds weer de grenzen verleggen.

Uitgaand van de behoeften en eisen van de klanten, levert Hobone binnen de kortst mogelijke tijd het kwalitatief meest hoogwaardige systeem. Het leveringsprogramma omvat naast complexe geprefabriceerde industriŽle bouwwerken, complete daksystemen, stadiumoverkappingen, stalen sandwichpanelen en vloerplaten.

Ook klant- en objectspecifieke speciale vormen, maatdelen en gekromde constructieonderdelen zijn altijd mogelijk. Afdeksystemen, vormdelen en talrijke in de praktijk beproefde accessoires completeren de systeemoplossingen van Hobone.

In Brussel(B) heeft Hobone B.V. een nevenvestiging te weten Hoesch Bouwsystemen BelgiŽ, die op gelijke wijze de Belgische en Luxemburgse markt bedient.

Onze onderneming is lid van de Vereniging MDG en Booosting. Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten voor diverse doelgroepen over de toepassing van onze producten.


Adresgegevens:
Hobone BV
Newtonstraat 35, 3902 HP Veenendaal
KvK Utrecht: 30.09.36.15

Telefoon:   0318-544644
Telefax:      0318-561000
E-mail:       info@hobone.nl
Internet:     www.hobone.nl


 

 
Favorieten  |  Zoeken  |  Top
Copyright © 2008 ThyssenKrupp Nederland | Disclaimer Laatste update: 03.03.2008